Kljub temu, da smo že nekaj let povsem digitalni in za pisanje navadno uporabljamo računalniško tipkovnico, pa so različna pisala še vedno osnova vsake pisarne. Znajdejo se tudi v avtu, žepu suknjiča, v torbici, na pultu lokala ali pošte ter seveda drugje.

Prav zato je promocija na način, da se uporabi graviranje svinčnikov – pisal, še vedno zelo priljubljena. Če želite poceni in vidno promocijo, potem je ta način še kako na mestu. Prav tako pa boste personalizirana pisala, na katerih bodo podatki vašega podjetja, vedno z veseljem podarili stranki ali poslovnemu partnerju.

Darilo, ki ne gre v smeti

Vsa podjetja, ki se ukvarjajo z marketingom in oglaševanjem svoje dejavnosti, dobro vedo, kako težko je iz rok dati nekaj, kar ne konča v naslednjem košu za smeti. Prav kemični svinčniki sodijo v nabor reči, ki se ne zavržejo, ampak pristanejo v žepu, avtu ali torbici.

Kovinski kemični svinčniki z gravuro
Kovinski kemični svinčniki z gravuro po želji (S-GRAF d.o.o.)

Vsekakor pa na mizi v pisarni ali doma. Da bi dosegli želen efekt in izpostavili svoje podjetje, boste potrebovali tisk svinčnikov – pisal, kakršnega vam lahko zagotovijo v podjetju S-GRAF d.o.o. Na kemične svinčnika vam lahko natisnejo tako različne podatke kot logotip podjetja.

Kvaliteta in cena

Kar verjetno vsi najbolj sovražimo pri podarjenih pisalih, je dejstvo, da mnogokrat slabo pišejo. Prav zato je dobro preveriti kvaliteto takšnih kemičnih svinčnikov in morda plačati kakšen cent več, kar se na koncu v denarnici ne bo pretirano poznalo, pri zadovoljstvu stranke pa precej.

Želite si, da bi takšna brandirana pisala ostala čim dlje v rabi, zato vedno stremite h kvaliteti. V tem primeru boste zagotovo zadovoljni, če bodo na vaša pisala tiskali z najnovejšo UV tehnologijo tiska. Vsebino za tisk lahko pripnete kar v naročilu preko spletne strani omenjenega podjetja, ali pa se dogovorite, da vam pri oblikovanju pomagajo.

Graviranje ali tisk?

Odvisno od tega, kakšne so vaše želje, vam na kemične svinčnike vsebino natisnejo ali gravirajo. Čeprav je UV tisk sila kvaliteten in obstojen, pa boste z graviranjem vseeno poskrbeli za nekoliko drugačen občutek v roki, pa tudi za neuničljivost same vsebine.

Kemični svinčniki z UV tehnologijo tiska
Kemični svinčniki z UV tehnologijo tiska (S-GRAF d.o.o.)

Preden se odločite za to, ali bi raje tisk ali graviranje, se pozanimajte pri ponudniku, kaj bi bilo bolje glede na vaše zahteve in pričakovanja. Prav tako bo izbira načina izdelave odvisna od izbire vrste pisal. Vse površine niso vedno enako primerne za tisk ali graviranje.

Odlično poslovno darilo

Še posebej pred koncem leta se v podjetju pojavi želja po tem, da bi poskrbeli za promocijske materiale oziroma poslovna darila pred prazniki. V zahvalo za sodelovanje in kot povabilo za nadaljevanje tudi v prihodnjem letu, so takšni kemični svinčniki več kot primerna darila. Oziroma eno izmed daril, ki jih boste položili v vrečko.

Gre namreč za darilo, ki nikakor ne bo končalo kje v zaprašenem predalu ali še huje – v smeteh. Kemični svinčniki so pisala, ki so vedno in redno v uporabi, ne glede na to, da danes večino pisanja opravimo s pritiskanjem na tipke računalniške tipkovnice.

Že veste, kaj bo pisalo na vaših kemičnih svinčnikih? Presenečeni boste, koliko uporabne vsebine lahko spravite nanje.

Avtor

Oče dveh otrok. Mož najboljši ženi. Podjetnik po duši in srcu. Vedno pripravljen na nove izzive. V prostem času kolesar, pohodnik, včasih pa tudi rekreativen nogometaš. Nekoč prostovoljni gasilec in trobentaš.

Komentiranje ni mogoče.